Az új Star Wars könyv
Blog

Az új Star Wars könyv

A kánon az a szerelmi történet, amely augusztus 16-án kerül a könyvesboltokba a The Princess and the Scoundrel -ben, amely Hant és Leiát követi, amint összeházasodnak, és felszállnak a Halcyonra, egy luxushajóra, amely történetesen a Galactic Starcruiser a Disneyworldben legyen az Erő a vállalati szinergiával.

Az új Star Wars könyv Beth Revis, az Across the Universe trilógia szerzője írta, és hangsúlyozza Han és Leia szerelmét, amelyet soha nem láttunk igazán kivirágozni. Az alábbi exkluzív részletben a Princess and the Scoundrel felfedi Han Solo Leia Organának tett javaslatának pillanatát.

Az új Star Wars könyv részlet hercegnő és a gazember han és leia javaslata. Mindannyiuknak volt egy éjszakájuk, hogy ünnepeljenek, és úgy tegyenek, mintha a háborúnak vége lenne. De még nem volt vége. Han átkozódott. A tábornokokkal – a többi tábornokkal, mert most már ő is ezt a rangot viselte – a tanácskozás gyors és piszkos volt, csak egy információtovábbítás, amit a többiek követtek, hogy különböző irányokba szórjanak, hogy új terveket készítsenek. Ideje dolgozni az agynak. Senki sem hívta Hant, hogy maradjon, és dolgozzon ki egy stratégiát a még megmaradt birodalmiak összegyűjtésére, és nem kapta meg az üzenetet, hogy elvesztek. Ez jó volt. Csak meg kellett mondaniuk neki, hova repüljön és mit lőjön. Jó volt ezen a részen. A legjobb. Persze, voltak jó ötletei a múltban. De most, hogy a robbantás véget ért, a többiek számára értelmet nyert. . .

A következő fejezet a romantika

Igen, értem motyogta Han. Úgy tűnt, sosem lesz vége. De aztán megállt, és felnézett régi barátjára. – De nem felejtettem el, ugye tudod? A lehető leghamarabb visszatérünk Kashyyyk-be, és kiűzzük a birodalmakat a világból. Van egy családod, akiről gondoskodnod kell. Chewie morogni kezdett, de Han félbeszakította. „Nem. Ragaszkodunk a tervünkhöz, és mindig az volt, hogy hazamenj, amint szünetünk van. Han megragadta a fafaluba vezető létra egyik fokát. Míg a Rebellion vezetői egy bázist állítottak fel a földön, hogy közelebb lehessenek a tisztáson lévő hajókhoz és az általuk várt azonnali cselekvéshez, ez alig volt több egy nagy sátornál néhány kisebb sátornál a túlcsordulás kezelésére. felszállási pilóták és szárazföldi csapatok. Az ewok kunyhók sokkal kényelmesebb lakóterek voltak. Alatta a létra meglendült, ahogy Chewie követte Hant, és a megnövekedett súlya egy pillanatra kibillentette Hant az egyensúlyából, mielőtt alkalmazkodni tudott volna.

Leia nem volt ott az eligazításon. Han tudta, hogy máshol járt, és üzeneteket rögzített szövetségeseinek, és tudta, hogy a többiek gyorsan utolérik. De látni akarta őt. Han szerelmes múltja nem feltétlenül volt a legjobb. De ez a dolog az új Star Wars könyvben. Nem tudta számszerűsíteni. Egyszerűen több érzés volt. Nemegyszer próbált elmenni. Talán, ha el tudta volna hagyni Hothot, amikor azt tervezte. Han komolyan gondolta, amikor azt mondta Leiának, hogy kilép az életéből, ha akarja. Természetesen azelőtt volt, hogy tudta volna, hogy Luke és Leia testvérek, mielőtt sok mindent tudott. De komolyan gondolta a szavait. Elment volna, nem a saját javára, hanem az övéért. Han életében minden más alkalommal, amikor elment, saját magának tette.

De ahelyett, hogy hagyta volna elmenni, odajött hozzá. Han pedig nem tudta, elengedheti-e újra. Főleg nem azután, hogy mennyi időt veszített. Lefagyott a Bespinben, és mire újra felébredt – vak és hibernált betegségtől eltévedt –, annyi idő telt el. Leia majdnem egy egész éve szerette őt, és Vader ellopta tőle azt az évet. Han nem akart több időt hagyni az ujjai között. Távolról arra lett figyelmes, hogy Chewie beszélt vele. Han átakasztotta a lábát a létra tetején, és csizmája csörömpölésével landolt a falu fasétáján. „Igen haver?” kérdezte. Chewie fellendítette magát, nagy karokkal egyensúlyozott, mielőtt teljesen leszállt. Félig szórakozottan, félig elégedetlenül üvöltött, amiért figyelmen kívül hagyták.

Star Wars fejezetek

Csak téged kerestelek – mondta Leia. Hangneme játékosból üzletszerűvé csúszott. – Mon mesélt nekem a birodalmi bázison felfedezett tervekről, és szerettem volna bejelentkezni a tábornokhoz, aki a felfedezést tette. Jobb. Ő volt az. Leia tovább beszélt, és nem tudta, hogy Han nem a szavaira koncentrált. „A bázis kommunikációjának időzítése – még ha még nem is tudtuk visszafejteni a kódolt tartalom nagy részét – azt jelzi, hogy sokkal többről van szó, mint azt eredetileg gondoltuk.” Chewie morogva kettesben hagyta őket, és egyre mélyebbre mentek a faluba. Han azonban túlságosan Leiára koncentrált ahhoz, hogy valóban regisztrálja barátját, aki elindult. Az agya versenybe szállt a gondolatai lehetetlenségével és egy kis romantika a hercegnővel? Hosszú távon nem működhetne.

Különösen az Anoat rendszerben figyeltünk nagy forgalmat, és meg akartam nézni, hogy az általad lehallgatott adások valamelyike ​​ezt jelzi-e folytatta Leia. Vagy talán látott valamit a bázisban nem kell mindennek online lenni, erre utalhat a szektorkódok fizikai szállítása. Leia zavara valami másra terelődött, valamire, amit nem tudott egészen elolvasni. Soha nem tudott mindent elmondani, ami a lány fejében zajlik, és ezt szerette benne.Hercegnő volt, a lázadás arca, az új kormány legnagyobb reménysége, több szimbólum, mint egy személy. De ő is csak Leia volt. És ő volt az övé. Hannek ugyanúgy szüksége volt rá, mint a Falconra – persze, tud nélküle is repülni, de mi értelme volt?

A romantikus Leia, aki általában olyan higgadt és összeszedett, és képes volt szembefordulni Vaderrel, abban a pillanatban nem tudta leplezni megdöbbenését. Szemei ​​elkerekedtek, ajkai szétnyíltak, teste többi része pedig megdermedt a meglepetéstől. Han érezte, hogy az ajka sarka felfelé csavarodik, és figyelte, ahogy Leia nem próbálja leplezni döbbenetét. Ő sem titkolta vágyát. Ő is az övé volt.

De nagyszerűbb sorsa volt, mint amit a férfi fel tudott fogni. Könyökig a politikában, és valaki, aki mindig csinálna, csinálna, csinálna. Han még most is látta, hogy Leia elfordul tőle, bár egyikük sem mozdult fizikailag. Így hát feléje nyújtotta a kezét. Megfogta a kezét. Megdörzsölte azt a helyet az ujján, ahová egy gyűrű kerülhet. Biztos volt benne, hogy ugyanazok a kérdések motoszkáltak az agyában. Hányan tárgyaltak már a házasságokról és a letelepedésről olyan emberekkel, akiket csak a harcok során ismertek? Ez elég gyakori dolog volt – az érzelmek csata után felpörögtek, az embereknek szükségük volt az életre, amikor szembesültek a háború halálával. A harc másik oldala szeretetteljes volt, és pokolian sok energiát kellett átirányítani valahova.