Völgyhíd kávézó
Kávézó

Völgyhíd kávézó – Kőröshegy

A Völgyhíd kávézónál arra törekszünk, hogy egy lépéssel előrébb kerüljünk versenyünk előtt, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy minden eddiginél jobb kávézási-élményt teremtsünk.

A Völgyhíd kávézó egy otthonos, hétköznapi hangulatú kis kávézó a legszebb vidéken (5 perc sétára a központi pályaudvartól).

Egy igazi kávéélmény

Sok állandó vendégünk van, és a turisták is tudják, hol találnak meg minket. Munkatársaink barátságosak és mindig készek elmagyarázni és megmagyarázni a menüt. A kávékon kívűl, frissen sült torták széles választékával a Völgyhíd kávézó semmiképp sem marad el Magyarország ismert nagyobb kávézó neveitől.

A Völgyhíd kávézó már több mint 30 éve létezik, és az egyik legnagyobb előre lejátszott ízület van. Eljöhet hozzánk egy finom csésze kávéért. Termékeink állandó minősége és az üzlet nyugodt légköre miatt vásárlóink ​​szívesen visszatérnek a finom kávé, italok és a barátságos mosoly után, amellyel szolgálják fel őket.

Mindenkinek ajánlott kávézónk meglátogatása, aki a Kőröshegy környékén jár. Röviden, ha nyugodt, mégis hangulatos légkörben szeretnél dohányozni egy közös vagy elfogyasztani egy finom csésze kávét, gyere el a Völgyhíd kávézó kávéházba.

Amiért érdemes ellátogatni hozzánk

  • az igazi eszpresszó és kávé fajták
  • alkoholmentes italok
  • élő foci (fontos sport mérkőzések)
  • különféle teák és friss sütemények

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük