Motiváció testépítés
Blog

Motiváció testépítés

Az izomcsoport edzése a motiváció testépítés módszereivel nem egyszerűen azt jelenti, hogy súlyzókat és súlyzókat emelünk, Lat Lat alá helyezzük magunkat, és megpróbáljuk felhúzni az összes rendelkezésre álló lemezt (… talán miközben az edzőterem legszebbje minket figyel) Testépítő edzésés ennyi terhelés mellett végezzen két ismétlést, hogy a traktor gumiabroncsának szintjére emeljük a vérnyomásunkat, és olyan piros arcot találjunk magunkról, hogy a legvilágosabbnak tűnjön a szerszámteremben. Sokkal inkább azt jelenti a motiváció testépítés, hogy egy olyan edzésen kell részt venni, amely az izom kimerüléséhez vezet, ami elszegényíti a rendelkezésére álló energiatartalékokat. Ez myofibrilláris mikroléziókat hoz létre, ami növeli a vér áramlását az érintett terület egy stagnálás anabolikus anyagok. Annak érdekében, hogy egy ilyen stressz, hogy hozzon létre egy supercompensation amely a végső cél a növekedés izomtömeg egy bizonyos kerületben.

Az izom anatómiája és a motiváció testépítés

Az első fogalom, amellyel tisztában kell lenni az izom anatómiája! Soha ne mondd, hogy miközben próbál a vonat a mellizom izom, ha elkapnak aszoba oktató teljesítő oldalán felvonók !

Ismerje az ízületek típusát és számát, amelyeken az izom ellátja a funkcióját, mert ez elengedhetetlen a motiváció testépítés kapcsán. Az izmok tulajdonítanak maguknak, hogy a csontok, a merev szerkezet a testünk, hogy lehetővé tegye a mozgást keresztül közbeiktatásával ezeket a struktúrákat a mobil elemek, az ízületek. Így a vázizmok ezeket az ízületeket (ízületeket) használják merev szerkezetek (csontok) mozgatásához. Ezért az izom meghatározható monoartikuláris vagy biarticularis, attól függően, hogy milyen ízületekre hat.
Tudja, hogyan hajtja végre az izom. Az előző elv alapján nyilvánvaló, hogy az edzés során az izmokat minden elérhető szögből meg kell terhelni. Köztudott, hogy amikor az ember egy izmon dolgozik, a hipertrófia inkább a mozgás rögzített pontján helyezkedik el; amelyből például a brachialis bicepsz izomának megmunkálására jó lenne kihasználni a kar alkar hajlításának jellemzőit, amilyen például egy súlyzógöndörben történik, vagy rögzített és mozgatható pontok megfordításával, elvégezve a tipikus hátramenet fogást.

Egy izom teljes kiaknázásához megismétlem, hogy meg kell próbálnunk a legtöbb műveletet végrehajtani, hogy képes legyen a lehető legtöbb rost bevonására. Egy másik példát hozva képzeljünk el egy első kerék meghajtást a lat gépen. Figyelemmel kísérve, hogy a sportközpontok bármelyik felhasználója elvégzi ezt a gyakorlatot, könnyű lesz belátni, hogy minden ismétléssel meghajlítja a hátát, és mellkasához viszi a rudat. De ha megnézzüka gyakorlat bármely biomechanikai könyvéhez láthatjuk, hogy a frontális lat végrehajtásában részt vevő izmok száma sok, még ha nem is mindegyik közös a különböző szerzők számára.

Közepes ismétlésszámú edzés

Az edzett izmot alkotó szálak dominanciája. Függetlenül attól, hogy inkább I vagy II típusúak-e, annak érdekében, hogy hatékony ingert adhassunk az izomnak, amin dolgozunk. Például a talpemelő izom, mély borjú izom, áll a 75% Lassú Twitch (Pierrynowski és Morrison 1985), amelyből könnyű megérteni, hogy nem lenne helyesebb, hogy a vonat azt egy közepes-magas ismétlések számát. Másrészt a brachialis tricepsz izom 67% Dwayne Johnson embertípusból áll (Johnson és mtsai. 1973), ezért ebben az esetben fiziológiásabb lehet, ha közepes ismétlésszámú edzés vetik alá. alacsony (legalábbis elméletben).
A szinergikus izmok ismerete a mozgásban. Minden mozdulat, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, amely a napi vagy a testépítő edzés során rendelkezésünkre áll, bármennyire is aprólékos és pontos, soha nem tartalmaz egyetlen izomot, hanem mindig egy sor olyan izomot, amely összeállítja azokat, amelyek kinetikus láncnak nevezik; ahonnan megkapjuk az „agonistának” nevezett fő izomot, amelyhez más, „szinergikusnak” nevezett izmok támogatják a mozgást motiváció testépítés világában. Például a fekvenyomásunkban az edzett izom, és ebben az esetben az agonista lesz a mellbőr, a szinergikus izmok egy része pedig a deltoid és a tricepsz.

Fiziológiai szempontból

Az imént ismertetett apró javaslatok, amelyek lehetővé teszik, hogy a testépítő sztárok megfelelően a lehető legjobban edzzenek egy izomcsoportot mechanikai és fiziológiai szempontból, mivel, amint azt korábban kifejtettük, egy látszólag egyszerű gyakorlat is elrejtőzik a szabályok saját végrehajtása. Talán nem túl nyilvánvaló, de amelyek gyakorlatát eredményessé teszik, amely logika nélküli gesztusokra redukálódna, ha nem lenne szigorú elméleti ismeretek.