Online cukrász tanfolyam
Blog

Online cukrász tanfolyam

Fokozza játékát a konyhában a az online cukrász tanfolyamaival. A sütést sok mindennek nevezték. A nagymama legjobban őrzött titka, tudomány, sőt művészet. A tanfolyam vezetőjeként hiszünk abban, hogy a megfelelő tudással felvértezve bárkiből pillanatok alatt profi cukrásszá válhat.

Ezen az online kurzuson, amelyet a neves író és élelmiszer-blogger vezet, megosztjuk önnel azokat az alapvető ismereteket, amelyekre szüksége lesz olyan kulcsfontosságú sütési témák elsajátításához, mint a sütemény, a torta és a péksütemények. Végezze el a tanfolyamot saját tempójában, otthona kényelmében és a választott eszközön. Miután befejezte, újra megtekintheti az összes tananyagot, ahányszor csak akarja. Készen állsz a pékség bemutatására, ki a főnök?

Tanuld meg mind a hat leckét, és szerezd meg az ingyenes online cukrász tanfolyam bizonyítványt. Praktikus tanfolyami funkciók könnyen követhető oktatóvideók. Mélyreható elméleti megjegyzések és hasznos hibaelhárítási útmutatók és lecke vetélkedők, hogy tesztelje tudását. Egy online kérdezz-felelet fórum, ahol kommunikálhat tanfolyam társaival.

Kész, stabil, sütjük

A sütés alapjainak bemutatása és a sütés tíz aranyszabálya. Könnyű süteménykémia és a kamra alapjai lépésről lépésre espresso torta recept. Sütik és torák minden, amit a kekszsütésről tudni kell. Tíz tipp a ragyogó fagylalthoz és citromos vajas keksz és mogyoróvajas zabkeksz. A kenyérkészítés csínját-bínját is megtanulhatja a tanfolyam alatt és tíz tipp a gyönyörű kenyérért. Egyszerű és adaptálható kenyérarány teljes kiőrlésű cipó, rozmaring és feta focaccia a torta alapjai.

A klasszikus piskóta elsajátítása, tíz tipp nagyszerű sütemények készítéséhez sütemény hibaelhárítási útmutató és clementine rozmaring torta, és csokoládé torta a sütemények és cupcakes cukormáz technikái. Könnyű vajkrém arány
Kiváló csokoládé torta és vörös bársony cupcake és tökéletes tészta kezelésének technikák.

Tippek a cukrász tanfolyamhoz

Akiknek az online cukrász tanfolyam nem felelne meg, felkereshetik Göd városában Keszthelyi Sándor cukrászmestert és nála folytathatják a képzést.