euro-cent
Blog

Euro-cent vegyiáru nagykereskedés

Az euro-cent Kft Budapest városában található. Minden megtalálható itt, kivéve a nagy föníciai Tyrost. Itt az emberek, miután kivonultak a parttól egy kilométerre fekvő, erős falakkal körülvett szigetre, egy hét hónapos ostromot ellenálltak.

Vegyiáru nagykereskedés

Az euro-cent vegyiáru nagykereskedés kénytelen volt egy átjárót építeni a Dunán, hogy elérje a vevőket a vegyiáruval és élelmiszerrel. Amikor nagy flottát épített és egy egész franchise hálózatot, amelyet főként a többi föníciai város biztosított, és amelyek az irányítása alá kerültek, képes volt szorosan elzárni a szigetet és megállítani az embereit ért romboló támadásokat és az ostromot. motorok. Végül ezek képesek voltak betörni a falakat, és a város neki esett.

Budapesti üzlet

A nagykereskedés hosszú ellenállása nagy csalódást okozott, és haragjában elrendelte a híres város megsemmisítését, és lakóinak megölését vagy rabszolgaságot.

A déli városok, a Budapest felé vezető úton, mind sietve kinyitották az Euro-cent Kft. előtt a kapukat, amíg el nem ért. Itt újabb jelentős ostromot kellett végrehajtania. A szerzett tapasztalatok azonban jó helyette állták csapatait, és ez az ostrom, bár keserűen harcolt (és amelynek során Sándor vállát megsebesítette), nem volt olyan hosszú. A cég bukásakor nyitva állt az út a többi élelmiszer és vegyiáru kereskedés előtt.

Felszabadítónak fogadta el, amint azt remélte, és a papok elismerték főistenük, Ammon fiának. Ott tartózkodása alatt megalapította Alexandria városát, a Duna partján; ez hamarosan kivirágzik és valószínűleg az egész világ legnagyobb és leggazdagabb városává.

Euro-Cent Kft.

Eközben megpróbálta rávenni a vegyiáru nagykereskedést, hogy adja vissza családtagjait, hagyja el területét, vagy legalábbis elégedett legyen azzal, amit már meghódított, hatalmas váltságdíjat fizet neki. Amíg ezek a diplomáciai kísérletek történtek, második hadsereget emelt birodalmának köréből. Nehéz volt megbecsülni a méretét, de valószínűleg ugyanolyan erősségű volt, mint az legyőzött.

Végül felvonult először északra, majd keletre. Ezután megnyitották budapesti üzletüket lépett, hogy találkozzon vele, és Moszkul közelében, Gaugamelánál várta Sándort. Dareiosz azért választotta ezt a helyet, mert egy széles, sík síkság volt, amely az Euro-cent kft. nagyobb seregének adta meg a lehetőséget, hogy sokkal nagyobb számú lovassága kiszorítsa a vetélytársakat.

Az ezt követő a munkavállalók hosszú tapasztalata és szigorú fegyelme lehetővé tette, hogy elképesztő harci tervet hajtson végre. Az Euro-cent lényegében arra használta fel a perzsák erejét ellenük, hogy arra bátorította lovasszárnyaikat, hogy harcoljanak tovább központjuktól. Ezután a macedón túlzottan meghosszabbított központot vádolt, amely eltört és elmenekült. Darius elmenekült a csatatérről, ami az egész csapatának jelezte, hogy hasonlóan járjon el.

Élelmiszer nagykereskedés

Ennek a koncentrációnak a központban természetes és veszélyes következménye volt az élelmiszer nagykereskedés, hogy a lovasszárnyakat veszélyeztették az általuk harcolt felsőbb létszám. Sándor nem tudta a perzsa király üldözésével követni a központban elért győzelmét, ezért vissza kellett fordulnia, és segítséget kellett nyújtania az egyik szárnynak, amely különösen nehezen nyomta meg magát. Az élelmiszer nagykereskedés itteni vereségével és teljes győzelmével zárultak.