A vagyonvédelem fogalma
Blog

A vagyonvédelem fogalma

A vagyonvédelem fogalma egy ipari és szellemi tulajdonjogi tanácsadó társaság, amely világszerte működik. A saját kiválasztott tudósítói hálózatán keresztül az ipari tulajdonjogok bejegyzése és védelme érdekében a világ minden országában.

A vagyonvédelem fogalma

Az ipari tulajdonjogok a vállalat összes immateriális javára vonatkoznak, vagyis mindenre, ami a termékeinek tervezésével, gyártásával és forgalmazásával kapcsolatos, és főként szabadalmak, védjegyek és modellek, valamint szerzői és titoktartási stratégiák védik őket.

Segítjük ügyfeleinket, hogy tapasztalatainkat elérhetővé tegyük kifinomult vagyonvédelmi stratégiák megvalósításához találmányaik, márkáik vagy formatervezési alkotásaik számára. Ragyogó professzionális szabadalmi, vagyonvédelem fogalma a védjegy- és modelltanácsadókkal. Európai engedéllyel rendelkező vagyonvédelmi ügynökökkel büszkélkedhetünk, amelyek különféle műszaki területekre szakosodtak. Képesek képviselni az ügyfélcégeket monopóliumjogaik megszerzéséhez és védelméhez a világ minden országában. Különösen a Védjegyhivatal, az Európai Szabadalmi Hivatal, a Szellemi Tulajdon Világszervezete előtt. Például a nemzetközi PCT szabadalmi bejelentések. A nemzetközi védjegyek esetében az Európai Unió Szellemi Tulajdon Vagyonügyi Hivatal, vagy bármely országban képesített vagyonvédelem hálózatán keresztül.

Szabadalmi lehetőségek

Ezenkívül a közigazgatási eljárások során a következőkkel is foglalkozunk: szabadalmi lehetőségek (azaz az adószabályok kihasználása a szabadalmi oltalom alatt álló termékekkel a vagyonvédelem fogalma, hasznossági modellekkel, know-how-val szerzett jövedelem ösztönzésére), a szabadalmak, védjegyek és modellek becslései (például licenc- vagy megbízási szerződések esetében), korábbi művészeti kutatások és „működési szabadság”, az európai szabadalmak fordítása, a nemzetközi jogok rendszeresítése Magyarországon, a magyar jogok külföldön történő kiterjesztése, más országok kijelölése, az európai szabadalmak ideiglenes munkahelyi biztonságának oltalma, válaszok a vizsgáztatók hivatalos leveleire, fellebbezési bizottsághoz intézett fellebbezések, ellenzéki fellépések, figyelmeztetések és válaszok fogalmazása, a szoftverek szerzői jogi védelme, az ipari formatervezési művek védelme és az adók (különösen a járadékok) megfizetése.

Általánosságban igyekszünk megvédeni vevőink minden ötletét a vagyonvédelem során, minden találmányát, még a termék nevét vagy alakját is, monopoljogok megszerzésével vevőink számára, vagyis a termelés és a marketing kizárólagos jogával.