Völgyhíd Konyha & Rét

Völgyhíd Konyha & Rét étterem

A Völgyhíd Konyha & Rét étterem személyzete és vezetősége arra törekszik, hogy mindig egy lépéssel vetélytársaink elé kerüljünk, lehetővé téve vendgeink számára, hogy minden eddiginél jobb gasztro-, és kávézási-élményben legyen részük.

A Völgyhíd Konyha & Rét egy otthonos, hétköznapi hangulatú kis kávézó és étterem a Kőröshegy legszebb vidékén a Balaton szomszédságában.

Egy igazi gasztronómia és kávé-élmény

Sok állandó vendégünk van, és a turisták is tudják már, hogy hol találnak meg minket. Munkatársaink barátságosak és mindig készek segíteni bármilyen felmerülő problémában. A kávékon kívűl, rengeteg grill és frissen sült étel széles választékával éttermünk semmiképp sem marad el Magyarország ismert nagyobb éttermeitől.

konyha & Rét balaton Kőröshegy

A Völgyhíd Konyha & Rét már több mint 30 éve létezik, és az egyik legnagyobb előre lejátszott ízület van. Eljöhet hozzánk akár csak egy finom csésze kávéért vagy kipróbálhatja éttermünk ínycsiklandó finomságait. Termékeink állandó minősége és az üzlet nyugodt légköre miatt vásárlóink ​​szívesen visszatérnek a finom kávé, italok és a barátságos mosoly után, amellyel szolgálják fel őket.

Mindenkinek ajánlott kávézónk meglátogatása, aki a Kőröshegy környékén jár. Röviden összefoglalva, ha nyugodt és mégis hangulatos légkörben szeretnél elfogyasztani egy ételt, vagy egy finom csésze kávét, gyere el hozzánk.

Amiért érdemes a Völgyhíd Konyha & Rét étterembe ellátogatni

  • az igazi eszpresszó és kávé fajták
  • grill és frissen sült ételek
  • alkoholmentes italok
  • élő foci (fontos sport mérkőzések)
  • különféle teák és friss sütemények